آزمایشگاه کنترل کیفیت سازه دانشگاه امیرکبیر

انجام تمامی آزمون های کنترل کیفیت مکانیکی، ساختمانی و عمرانی

انجام تمامی آزمون های کنترل کیفیت مکانیکی، ساختمانی و عمرانی

آزمایشگاه کنترل کیفیت سازه دانشگاه امیرکبیر

آزمایشگاه کنترل کیفیت سازه دانشگاه امیرکبیر با استفاده از کادر مجرب و متخصص و از طریق یکپارچه سازی فعالیت های روزمره خود به واسطه فناوری اطلاعات به دنبال خدمت رسانی هر چه بهتر به تمامی متقاضیان عزیز می باشد
تمامی دستگاه های آزمایشگاه دارای گواهینامه کالیبراسیون بوده و تمامی آزمون های این مجموعه مطابق با استاندارد های معتبر ملی و جهانی انجام می شوند

۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است

سریع‌ترین آسانسور جهان در کره جنوبی/ رسیدن به طبقه 123 در کمتر از یک دقیقه

به گزارش ، ارتفاع آسمان‌خراش Lotte World Tower به 555 متر می‌رسد و در بالای طبقه صد و بیست و سوم آن یک سکوی شیشه‌ای به مساحت 505 هزار و 300 متر مربع وجود دارد که امکان مشاهده نمای بی‌نظیری از شهر سئول را فراهم می‌کند.

این سکو در ارتفاع 497.6 متری نصب شده است و سریع‌ترین آسانسو جهان امکان دسترسی به آن را فراهم می‌کند. این آسانسور قادر است بازدیدکنندگان را کمتر از یک دقیقه از طبقه همکف به بالاترین طبقه آسمان‌خراش ببرد.
سازندگان این آسمان‌خراش به دنبال دریافت نشان LEED Gold برای معماری آن هستند و برخی از جدیدترین و پایدارترین فناوری‌های روز جهان در حوزه انرژی را در آن به‌کار گرفته‌اند. از جمله این فناوری‌ها می‌توان به پنل‌های خورشیدی، توربین‌های بادی و سیستم جمع‌آوری آب شیرین اشاره کرد.
نشان LEED Gold شاخصی برای بازدهی زیست‌محیطی یک ساختمان است و با انگیزه تشویق فعالان صنعت ساختمان برای حرکت به سوی طراحی سازگار با محیط زیست اعطا می‌شود.
تکمیل این برج، فهرست 10 ساختمان بلند جهان را تغییر داد. در این فهرست علاوه بر ساختمان Lotte World Tower که متعلق به کره است و اکنون مقام پنجمین ساختمان بلند جهان را در اختیار دارد، یک ساختمان آمریکایی، یک ساختمان در عربستان سعودی، یک ساختمان در امارات متحده عربی، یک ساختمان تایوانی و پنج ساختمان چینی وجود دارد.

رونق اقتصادی در انتظار بازار مسکن و ساختمان

به گزارش تیتربرتر، تاثیر رکود و رونق در این بازار به دلیل حجم سرمایه موجود در آن می تواند فراگیر و سرایت کننده به سایر بازارها باشد. چه، در سال ۲۰۰۸، رکود فراگیری که در آمریکا روی داد و آتش آن دامن اقتصادهای بزرگ جهان را گرفت در واقع ریشه در رکود در بازار مسکن داشت، به طوری که پس از رکود در این بازار و سقوط اوراق سرمایه گذاری، اثر دومینو ایجاد شد و سایر بخش های مالی در آمریکا، همچنین اروپا، حتی بخش هایی از آسیا را درنوردید و تا چند سال همچنان آثار آن قابل ملاحظه بود. 
 
بازار مسکن کشور با توجه به بررسی های انجام شده، از ابتدای سال 92 در رکود است. این در حالی است که به طور معمول دوره های رکودی در کشور در صنعت ساختمان دارای سیکل های دو ساله بوده اند و پس از دو سال معمولا سیگنال های رونق، نشان دهنده تحرک بازار بوده اند و البته این دوره ها تقریبا در طول 40 سال اخیر به همین صورت شکل می گرفته اند. در صورتی که رکود حال حاضر در حال سپری کردن چهارمین سال پیاپی و ورود به پنجمین سال است و همچنین نشانه هایی از رشد در بازار مشهود نیست.
 
رکود طولانی و دامنه دار و تاثیر متقابل تحریم ها و سرایت رکود به سایر بخش های بازار باعث ایجاد مشکلات وابسته شده به طوری که آمار بیکاری در فعالان این بخش خاص به شدت بالا رفته و شرکت ها و بانک های سرمایه گذار در صنعت را با مسایلی بعضا حاد مواجه کرده است. عدم حمایت مالی کارکردی نیز مزید بر علت، به عدم رونق در بازار منجر شده است.
 
با توجه به مجموعه موارد مذکور اینطور به نظر می رسد که پاشنه آشیل اقتصاد ملی، امروز در صنعت ساختمان قرار دارد و بهبود در این بخش می تواند تاثیری اهرمی در خروج اقتصاد از رکود داشته باشد. با توجه به اینکه بازار با کمبود تقاضا به علت کمبود قدرت خرید روبه رو است و همچنین اینکه، فعالان باز بدون دسترسی به نقدینگی نخواهند توانست حضور خود را به صورت فعال حفظ کنند، اینطور مینمایاند که تقویت توان مصرف کننده نهایی در بازار می تواند بهترین اثر بر روند افزایش قدرت خرید را داشته باشد. همچنین از سایر راهکارها می توان به تحریک سرمایه گذاران به حضور در بازار با کنترل نرخ بهره اشاره کرد که در دوره ای بلند مدت تر نسبت به پیشنهاد پیشین عملیاتی است.

برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی (KazBuild)

نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی (KazBuild) از ۱۴ تا ۱۷ شهریور ماه در نمایشگاه آتاکند برگزار می شود .

نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی (KazBuildd) حرفه ای ترین نمایشگاه صنعت ساختمان سازی برای بازدیدکنندگان تجاری در قزاقستان است. متخصصان این صنعت ادعا می کنند که نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی دارای پتانسیل تجاری بسیار بالایی می باشد و دریافته اند که می توانند منافع بیشتری از این نمایشگاه کسب کنند. این گروه همچنین از نتایج و کیفیت خدمات ارائه شده نیز رضایت دارند. ۹۰% شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان، نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی را به عنوان ابزار مهمی در گسترش تجارتشان بشمار می آورند. نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی بهترین جایگاه برای معرفی محصولات و نوآوری های جدید در قزاقستان تلقی می شود. این نمایشگاه تجاری محیطی مناسب را برای برقراری ارتباط بین بیش از ۵۰۰۰ متخصص این صنعت فراهم می آورد. ۳۷۰ کمپانی از ۳۲ کشور مختلف در آخرین دوره نمایشگاه صنعت ساختمان آلماتی شرکت نموده اند.

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی عمران و ساختمان برگزار می‌شود

به گزارش ندای مردم، سید محمد کریمی گفت: اتاق تعاون ایران برای پنجمین سال متوالی برگزار کننده یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های تخصصی در سطح کشور است.

وی ادامه داد: نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش از ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت و با حضور شرکت‌های معتبر داخلی و خارجی در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی کیش برگزار می شود.

سرپرست امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران با اشاره به برنامه‌های این نمایشگاه افزود: نمایشگاه بین‌المللی عمران و ساختمان کیش با حضور مقام‌های عالی رتبه کشور افتتاح خواهد شد.

کریمی ادامه داد: برگزاری همایش و کارگاه های تخصصی در حاشیه نمایشگاه از دیگر برنامه های نمایشگاه امسال است. همچنین در نمایشگاه امسال طی مراسمی از شرکت های تولیدی برتر در حوزه صنعت ساختمان تقدیر به عمل خواهد آمد.